Beoordelingen van Viva la Mexico Den Haag

Recente recensies

5.0
Bernard
25 juni 2023
Martine
22 mei 2023

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Casper
20 mei 2023

Heerlijk eten, geweldige cassedillas en tacos, zeker nog een keer!

Matthije
1 mei 2023

Heerlijke salsa's, heerlijke marinade, maar de vegakipstukjes zijn een beetje taai en hard. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jules
30 april 2023
Sietske
21 april 2023
Kim
15 april 2023

Zoals altijd weer heerlijk. En de toewijding, service en oersoonkijke aandacht voor wensen en mogelijkheden maken van elke bestelling weer een feestje.

W
7 april 2023

De Taco’s zijn top!

Lena
2 april 2023

Best Mexican in town! Altijd lekker

Petra
27 maart 2023

Het leek erop of de nacho's als eerste waren klaargezet, die waren al zacht geworden, terwijl ik erg dichtbij woon. De rest was overheerlijk! Bezorging 20 minuten voor de geschatte tijd.

Reactie van Viva la Mexico

Hi Petra, Dank voor je bericht. Onze nacho's worden altijd pas on-demand gemaakt als deze besteld worden. Wat er gebeurd kan zijn is dat het vocht gehalte in onze mix door de saus en het afgiet vocht van de bonen iets aan de hoge kant was. Hierdoor worden de nacho's slapper. Zelfs als ze gratineren in de oven. Dit is wel eens vaker gebeurd en blijft een lastig proces om goed te beheersen. (Voor ons) Sorry! Graag nemen we contact met je op per e-mail om dit op te lossen. Wil je ons mailen op contact@vivalamexico.nl zodat we kunnen replayen? Dan maken we het in orden . Fijn dat de rest wel heel goed gesmaakt heeft!

Good service and food
20 maart 2023
Gerrit
19 maart 2023

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Ralph
18 februari 2023

Eten was top en ook heel vriendelijk, alleen bezorging kan beter. Ik bestelde om 1830u en kreeg toen 2030u als aflevertijd door. Dat vond ik echt veel te lang. Ben naar het keukentje of hoe je dat wil noemen toegelopen en kreeg toen te horen van de kok dat ie de bezorgtijd maar op “maximaal” had gezet, twee uur dus. In overleg kon het ook binnen een uur als ik het zelf kwam halen. Voor mij geen probleem want ik woon vlakbij. Eten is echt heerlijk, maar ze moeten wel iets aan de communicatie doen dus.

Lara
13 februari 2023
Laurette
11 februari 2023

Erg goed eten en vriendelijke bezorging

John
3 februari 2023

Heerlijk eten zoals altijd en op tijd bezorgd

Marieke Meeuwisse
29 januari 2023
Eline vd Harst
28 januari 2023

Wij hebben wederom heerlijk gegeten! De bestelling werd mooi optijd gebracht samen met de aanvullende bestelling die later werd opgegeven. Helemaal Top!

Abel
27 januari 2023

Goed eten, aardige mensen

Joy
18 januari 2023
Mans
16 januari 2023

Ik wilde geen sterren geven, omdat ik uiteindelijk geen eten heb ontvangen en dus geen ordeel heb over de kwaliteit van het eten of over de bezorging daarvan, maar, om een toelichting te plaatsen, moet je sterren geven, vandaar 2x 1 ster. Hierbij enkel de feiten voor feedback aan het restaurant: op een vrijdag om 18:55 online order geplaatst voor een bestelling die, volgens de site, om 19:40 of eerder zou worden geleverd. Tussen 19:00 en 19:45 werd deze levertijd veranderd naar 21:10. Om 20:50 een telefoontje ontvangen dat mijn order werd gecanceled, met telefonisch excuses. Twee uur gewacht op eten dat uiteindelijk niet is gekomen.

Alexandra
6 januari 2023

Twee uur gewacht, telefonisch niet bereikbaar, vervolgens langsgegaan en blijkt Viva la Mexico gesloten te zijn. Ondertussen hebben we wel betaald voor eten dat we nooit ontvangen hebben. Zoveelste keer al dat er iets misgaat bij deze tent. We ontvangen graag z.s.m. ons geld terug.

Robbert
17 december 2022

Heerlijk en op tijd!

Mathmath
10 december 2022
Bas
25 november 2022

eten was erg lekker, de nachos had ik alleen iets meer chips verwacht, was nu vooral een grote bak vulling. bezorging liep een half uurtje uit.

Martine
20 november 2022
Taichi
19 november 2022

Heerlijk eten, vriendelijk mensen en tidelijk bezorging!

Anouk
18 november 2022

Het eten was erg smaakvol, goed gevuld en nog lekkerder dan voorheen. De bezorging was erg vriendelijk, al duurde het wat lang.

Hans
17 november 2022
Marike
12 november 2022
Susanne
11 november 2022

Cinco estrellas! Vriendelijke en tijdige bezorging door Jorge. En weer heerlijk, smaakvol eten.

Irene
7 november 2022

Vriendelijke staf, dachten goed mee met de wensen van onze groep. Quesadilla's en taco's waren ook heel erg lekker!

Marco
5 november 2022

Weer heerlijk gegeten.

Thomas
29 oktober 2022

Altijd lekker en natuurlijk vriendelijke bezorging. Gracias!

Marike
28 oktober 2022

Ik trof stukjes gehakt in mijn vegetarische taco aan

Wouter
9 oktober 2022
Jules
9 oktober 2022

Fantastisch!

Niels
7 oktober 2022
js
7 oktober 2022
Bart
9 april 2022

De aardappel en enchilada's waren top. Nacho's een beetje muf en zacht.

Lena
1 april 2022

Altijd geweldig

Josephine
28 maart 2022
A. Schulze
27 maart 2022

Het eten was lekker maar alle drie de gerechten lauw tot koud. De bezorging duurde naar ons idee wat lang (ca. 45 minuten).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Viva la Mexico

Beste Aviva, Hartelijk dank voor de feedback. U geeft aan dat u 45 minuten bezorgtijd lang is. Dit wordt doorgaans wel gezien als een normale wachttijd. Zeker omdat ons restaurant traditioneel en authentiek kookt zonder pre-fab food en magnetron. Zeker op een drukke zondag zijn wachttijden langer en berijden we de bestellingen in volgorde van binnenkomst en uitlevertijd. We kunnen u adviseren in het vervolg een uur voor dat u wilt eten te bestellen. U gaf aan dat uw eten niet warm genoeg geleverd is. Dat zou natuurlijk niet moeten. Zeker niet omdat u zo dicht bij ons restaurant woont. Hier zullen we contact met u over opnemen om het op te lossen. Excuus! Fijn dat het lekker smaakte.

n.v.t.
20 maart 2022

op tijd besteld en op de gevraagde bezoegtijd stond de bezorger met de bestelling voor de deur. hierna smaakte het eten ook nog eens top... 1 woord: TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
17 maart 2022

Heerlijk vegetarisch eten, vriendelijke bezorger!

Josephine
19 februari 2022

Altijd erg tevreden! Lekker eten, vriendelijke bezorging. Ik bestel zeker nogmaals.

Rico dammers
14 februari 2022

Heerlijk gegeten , het eten was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke Meeuwisse
21 januari 2022

Het eten was heerlijk! Net zoals eerder. Wij zukken zeker nog een keer bestellen. Bezorger deed er wel lang over, zeker 20 min, na mail dat bestelling onderweg was. Vorige keer had toen de portie voor 1 persoon. Nu de dubbele portie voor 2 personen. Voor mijn gevoel naar verhouding minder avocado ed. Kan dat kloppen of heb ik dit verkeerd onthouden? Wij hebben nog 1 bakje vlees over, dus bewaren dit. De rest is op. Nog wel een opmerking m.b.t. de cola. Ik had niet door dat ik deze besteld had. Toen ik tijdens bestellen las over extra's dacht ik: die heb ik niet nodig en scrolde naar beneden om bestelling af te ronden. Niet wetende dat de optie m.b.t. de cola automatisch op 'ja' stond en ik moest deze had moeten veranderen. Natuurlijk mijn fout, maar wel erg onverwachts dat je dus redelijk ongemerkt iets erbij besteld. Naar mijn idee minder klantvriendelijk. Volgende keer zal ik hier extra op letten.

Reactie van Viva la Mexico

Beste mevrouw Meeuwisse, Hartijk dank voor uw uitgebreide review! Hier kunnen we zeker wat mee! Bij het menu bieden we tegen gereduceerd tarief een blikje cola aan. Voor een “menu” gevoel. Een soort package deal waarmee je kunt genieten. We vinden het vervelend dat u onverwacht een blikje cola mee bestelde. Als u het fijn vind storten we de €1,75 terug op uw rekening en mag u de cola houden! Betreft de guacamole: het kan wel eens zijn dat er de ene keer meer in het kuipje zit dan de andere keer. Afhankelijk van de avocado grootte, wie er in de keuken staat en wat onze voorraad is. We vullen dit elke dag vers met de hand. Afwegen zou dit tegen gaan maar we vinden het authentieke koken zo leuk! Geweldig om te lezen dat u zo genoten heeft!

Shanon
14 december 2021

Enorm lekker eten en geweldige service! Een echte aanrader!

Mark V
5 december 2021

Altijd erg smaakvol de Caramba Bamba Carne. Goed gekruid, verse ingrediënten en prima klaargemaakt. En het team van Viva La Mexico is altijd vrolijk en aardig!

Claudia Gielen
4 december 2021

2e keer besteld en het was weer helemaal top!

M
4 december 2021

Lekker eten, de bezorger was mijn cola vergeten maar heeft meteen een nieuwe gehaald. Top!

Susanne
30 november 2021

Heerlijk eten; vers, goede smaken, ruime hoeveelheid en vriendelijke (en op tijd) bezorging. En vooraf contact om even af te stemmen of een saus apart of over het eten moest. De salsa naranja was een heerlijke toevoeging. Fris met een flinke kick aan het einde.

Henry
28 november 2021

Eten was super en bezorging was sneller dan gepland. Helaas was de cheddar saus in een iets te grote bak gedaan en met aluminiumfolie afgedekt waardoor een gedeelte was uitgelekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia Gielen
26 november 2021

Alles helemaal naar wens! Lekker eten, snel geleverd. Super!

Raja
24 november 2021

De Papadilla smaakte heerlijk en is een welkome aanvulling op het menu, ga ik zeker vaker bestellen!

Manuela
14 november 2021

Heerlijk eten. Vriendelijke en beleefde bezorger. Kortom, het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reitsema
11 juli 2021
Lone
23 juni 2021

Heerlijk eten! Jammer dat de aardappeltjes iets later waren, maar heel netjes opgelost zo door ze gewoon apart wat later te bezorgen :) tot de volgende keer!

Cris
20 juni 2021
Tim
6 juni 2021

Snelle bezorging goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit Broek
6 juni 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging. Gewoon TOP

Lara
5 juni 2021
Anoniem
31 mei 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
27 mei 2021

Heerlijk, vooral de gepofte aardappel! :)

Romke
26 mei 2021
Harst
23 mei 2021

Erg lekker en mooi op tijd!

Arnold
16 mei 2021
Sietske
16 mei 2021

Lekkere maaltijd, bezorgd door een vriendelijke dame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
16 mei 2021

We hebben wederom heerlijk gegeten, het eten wordt leuk verpakt en warm afgeleverd en het lijkt of de gevulde aardappel steeds lekkerder wordt! Het kokosijsje maakte het helemaal af, een echte aanrader.

Feijen
10 mei 2021

Lekker gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding, plezierige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
7 mei 2021

Was weet genieten. Dank voor de snelle bezorging

Quintus
6 mei 2021

geweldige eten. geweldige service. gewoon geweldig

Remco
3 mei 2021

Iets over zessen besteld, het zou 18.50 worden bezorgd. Kreeg later al een mail dat het 19.20 uur zou worden bezorgd. Jammer maar goed fijn dat we dat in ieder geval van te voren wisten. Om 19.18 werden we gebeld dat de bezorger net onderweg was en excuses. Helaas maar niks aan te doen, prettig dat we weer op de hoogte werden gebracht maar hadden wel al behoorlijk trek gekregen. Pas rond 19.50 kregen we ons eten, na alles uitgepakt kwamen we erachter dat de bestelling helemaal niet klopte. Zo hadden mijn 2 gasten een menu besteld waar je wraps zelf moest vullen alleen die ontbraken in de bestelling dus zij konden nog niet eten. En hadden mijn vriendin en ik maar 1 quesadilla gekregen terwijl we er 2 hadden besteld. We hadden gelijk gebeld en uiteindelijk begon het kwartje te vallen dat de bestelling inderdaad niet klopte. Het zou snel worden na geleverd met de auto. Je hebt na een tijdje het idee dat het elk moment zou kunnen komen maar op een gegeven moment was het al kwart voor 9. Ik

Sanne
1 mei 2021

Bezorging duurde meer dan een uur en bezorgster belde ook bij al mijn buren aan. Dus die waren niet zo blij. Verder was de fajita lekker maar de nachos errug vies. Slap, ranzig, amper kaas (1,50€ voor beetje kaas). Maar vooral dus geen knapperig iets, de nachos waren meer deeg geworden. Bah

CaanvNecklaan
29 april 2021

Was de eerste x en we hebben heerlijk gegeten. Aanrader!

Kaj
29 april 2021

Naast dat het eten gewoon echt top is. Is de service ook gewoon top. Ze hadden geen cheddar cheese maar kreeg daarvoor 2 gratis quesadillas erbij. Super aardige bezorger. Persoonlijk vind ik 45 minuten wel vrij lang.

Loes
27 april 2021

Het bezorggebied is kleiner dan voorheen waardoor wij er nu net buiten vallen. Na telefonisch contact waren ze zo lief om onze postcode tijdelijk weer open te zetten zodat we toch konden bestellen. Toffe service en lekker gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romke de Vries
21 april 2021
Jo
19 april 2021
Raymond
18 april 2021

Eten is altijd lekker en vers, bij drukte wordt je netjes gebekd, ook als er iets op is en wordt er een alternatief geboden of geld terug. Ik bestel hier dan ook altijd met veel plezier.

Marike
17 april 2021

Lekkere gerechten en vriendelijke bezorging

Anoniem
17 april 2021

Het eten is altijd lekker, maar verschilt wel in kwaliteit per keer. Gister helaas minder lekker gegeten dan normaal, maar het blijft zeker het geld waard! Bezorging is altijd super vriendelijk. Eten wordt wel bijna altijd later bezorgd, maar als je daar rekening mee houdt, is het niks om je druk over te maken: gewoon optijd bestellen :)

Peter
16 april 2021

Voor de 3e keer besteld en het was wederom heerlijk!!

Josephine
9 april 2021

We hebben nu 3 keer hier besteld en zijn altijd erg tevreden. Ik vind de quasidilas en de jacked potato het lekkerst. Bezorging is altijd vlot en zeer vriendelijk.

B. Feijen
4 april 2021

Heerlijke maaltijd, op tijd bezorgd.

Reinier
3 april 2021

Altijd lekker!

Stefanos P
3 april 2021
Kiara
31 maart 2021

Snel en lekker!!

Rob U.
18 maart 2021

Erg lekker Mexicaans gegeten. Goede service en keurig op tijd geleverd door enthousiaste en vriendelijke bezorger. Helemaal top dus!!

Marlies
15 maart 2021

Precies op tijd bezorgd en heerlijk eten. Bonuspunten voor de poncho en het rietje ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kiara
2 maart 2021

Het was heerlijk en werd snel bezorgd!

Arnold
22 februari 2021
Rob
18 februari 2021

Het eten was echt super lekker en de service meer dan geweldig. We gaan zeker vaker bestellen

Kim
13 februari 2021

Het was weer heerlijk. Dank je wel voor de snelle en vriendelijke bezorging en de oh zo smakelijke gerechten. Wij zijn weer blij en voldaan.

Reinier
12 februari 2021

Lekker en genoeg te eten, nog warm bij aankomst, snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

De vroome
7 februari 2021
Frits
7 februari 2021

Super lekker gegeten. En ook aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
7 februari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgt! Ben erg tevreden

Jiri
3 februari 2021

We hebben het nieuwe gerecht uitgeprobeerd. Hoewel deze lekker is gaan we hem niet vaker bestellen. De andere gerechten zijn lekkerder. Dit komt in onze ogen omdat het gerecht wat "saai/eentonig" is. Als we dan toch een berichtje achterlaten de menu's 4, 5 en 6 kunnen interessant zijn alleen zijn wij helemaal niet geïnteresseerd in frisdrank dus daarom nemen wij dat nooit (tenzij je echt iets mexicaans hebt, maar misschien dan nogsteeds niet. Je hebt toch iets met paarse mais als drankje uit Mexico?). Als laatste, jullie bellen en de bezorging (dit keer rekening houden met een pasgeboren kindje) het is echt super. Goed bezig!