Beoordelingen van Viva La Mexico Den Haag

Recente recensies van Viva La Mexico Den Haag

5 sterren na 18 reviews

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kindermenu voegt niets toe. Je verwacht een kleiner portie, en iets kleurrijks of zoiets. Dit sprak mn kind niet per se meer aan dan de rest van jullie kaart Concreet: half portie voor halve prijs of een mini-hamburger. Hoef je geen specifieke andere ingrediënten in te kopen. Of gewoon geen kindermenu op de kaart, het is sowieso lekker.

Reactie van Viva La Mexico:Hi Aldo, Waar we vooral in het kindermenu mee hebben rekening gehouden zijn de smaken. Naast dat we gemerkt hebben dat kids vooral enthousiast worden van nacho's met alleen kaas en in de taco's kaas, gehakt en mais is het kindermenu niet scherp of heet. En dat is toch echt wel een voordeel voor de meeste kinderen. Qua kleur en vrolijkheid moeten we aan de bak. We denken nog na over iets wat te gek is! Heb je hier suggesties over dan horen we het heel graag: contact@vivalamexico.nl P.s. ik denk dat je een geluks ouder mag zijn dat jouw kind zo veel lekker vind van onze kaart! Carambaaah! Onwijs bedankt voor je meedenkende review ;)

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, op tijd en super grappig dat er een 'verklede Mexicaan' voor de deur stond. Aanrader!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten! Bestelling duurde wat lang (50 min, we hadden best wel trek) maar t was t wachten dubbel en dwars waard.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak ***** Temperatuur ***** Bezorging **** Beleving *****

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortilla‘s en sla waren helemaal geplet, vielen uit elkaar en smaakten niet. De quessedilla‘s waren prima. De tortillaships te lang gegaard en het geheel bestond vooral uit mais en weinig andere groente. Jammer want we hadden ons erop verheugd.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kei lekker, niet te duur en alles vers.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij herkenden de smaak van Mexicoin deze lekkere gerechten. Wij hadden honger, dus iets teveel besteld, maar alles geproefd. Wij zullen zeker nog een keer bestellen!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en je proeft dat het vers is. Bezorging was top!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerder dan de andere mexicaanse restaurant die ik heb geprobeerd! Ben benieuwd naar de rest van het menu. Heel leuk hoe de bezorger met mexicaanse hoed en al het komt bezorgen!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de taco’s erg lekker. Ik vond de blauwe taco verrassend goed. Ik was de enige die vond dat er iets teveel kaas was gebruikt. De overige drie familieleden deelden die mening absoluut niet. Een positieve ervaring dus. Dat de bezorging in de stromende regen vrolijk gekleed en vrolijk gehumeurd aan de deur stond met ons eten was erg leuk. Nog een punt van aandacht zou zijn het gebruik van plastic voor de sausjes. Misschien dat daar duurzamere oplossingen mogelijk zijn. Dank!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, knapperig, snel, vriendelijk. Prima

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Vers en snel!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker Mexicaans eten voor een uitstekende prijs, met een geniale twist bezorgd door super vriendelijke bezorger in stijl! Absolute aanrader!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verademing! Alles vers, zeer goed op smaak en uiterst vriendelijk en snel bezorgd! Wij zijn fan!