Beoordelingen van Viva La Mexico Den Haag

Recente recensies van Viva La Mexico Den Haag

5 sterren na 75 reviews

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en een half uur vroeger bezo rgd dan aangegeven... TOP

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de pollo fajaitas. In tijden niet zo lekker gegeten. Echt smullen! En precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Erg leuk dat jullie een alsnog gevonden biertje later op de avond langs kwamen brengen, naast de vervangende die ik al had gehad.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn we heel enthousiast over de kwaliteit, maar lijkt erop dat deze bestelling nu wat “afgeraffeld” werd. Waarschijnlijk door de drukte? Bezorgtijd van een uur vind ik echt te lang en was nu ook nog eens 45 min later dan aangegeven.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kippedijen waren super lekker en de aardappel ook, damn wat een grote aardappel... 😊

Reactie van Viva La Mexico:Hahaha! Hier kunnen we erg om lachen. We hebben ooit een medewerker gehad die het voor elkaar kreeg om er 3 te eten op een avond. Fietsen ging er na niet zo makkelijk meer! Hihi

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling supersnel binnen (we wonen ook om de hoek). Quesadilla's erg lekker, hamburger was lekker, maar ik was niet erg onder de indruk van het vlees zelf.

Reactie van Viva La Mexico:Hola Armand, Dank voor je review! Fijn dat de Quesadillas lekker waren en prettig dat we er op tijd waren. (Dat lukt helaas niet altijd ondanks dat iemand dichtbij woont, al zijn we hard op zoek naar meer bezorgers. ) Jammer dat je niet onder de indruk was van het vlees. We proberen voor de €7 goede kwaliteit te leveren met verse burgers en echt een kwalitatief (biologisch broodje) Wat zou er beter kunnen aan de burger. Waar zou je wel blij van worden? Met Mexicaanse groet, Viva la Mexico

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, vers en smaakvol eten. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en bezorging met een glimlach

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend Kwalitatief heerlijk eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Persoonlijke bezorging, eten lekker zoals altijd, constante kwaliteit!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello! Sadly yesterday you forgot to put 2 warm tortillas and jalapeños together with my Pepita Solo Pollo Fajita. But all the rest was great. Tasty as always!

Reactie van Viva La Mexico:Hola señor Ivan! Thank you for the compliment of the taste. We are so sorry that we forget something for you. Please notice it on your next order and we will putt some extra to your next one. Tnks for your review. See you soon amigo! Greets from Viva la Mexico

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, daar wordt je blij van! Lekker gegeten, zeker de gevulde aardappel. Voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt serieus goed gegeten. Super service en kwaliteit.. Snel klaar.. Gewoon heerlijk vers. Zeker een aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon het beste thuisbezorg restaurant van Cromvliet, dat is maar weer eens gebleken! Bedankt jongens!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was top en heerlijk goede kwaliteit alles netjes verpakt Zeker een aanrader voor herhaling vatbaar

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de kip besteld, super lekker, het kokos ijs ook... En als altijd een gezellige bezorger die zich goed aan het corona bezorg protocol hield!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, het eten proeft altijd vers. Daarom bestel ik bij hun. Bezorging is altijd vriendelijk, de medewerkers geven je een attent gevoel.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, super vriendelijke service. Onze maaltijd was snel klaar en werd bezorgd door een zeer vrolijke bezorger. Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. De service vriendelijk en de sombrero maalt het helemaal.af.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard weer super lekker gegeten!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, ruime portie, vlotte vriendelijke bezorging! Ik ga zeker nog eens bestellen.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste bestelling ging niet helemaal goed, omdat niet alle toppings en tortilla's bij het gerecht waren bijgeleverd. Toen ik dat per mail kenbaar maakte, nam eigenaar Ramses direct contact op, en bood ons naast excuses nog een keer een gratis maaltijd aan. Die hebben we inmiddels ontvangen, mét een paar Coronabiertjes erbij als goedmakertje. Klasse hoor! En dan heb ik nog niet eens gezegd dat het eten heerlijk was. Jullie hebben er een klant bij!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik en mijn vriendin hebben beiden een menu genomen. Dat was heerlijk, onze complimenten daarvoor! Een punt van kritiek is het feit dat je bij sommige menu's alleen kan kiezen voor Coca-Cola. Wij zouden graag bij alle menu's het hele drankassortiment als keuze hebben. Verder niets dan lof!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd in stijl! Wij en de kinderen vonden het eten heerlijk! Wij zullen zeker vaker bestellen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en gebracht door een enthousiaste bezorger

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk en vers eten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, zeer vriendelijke bezorger. Eten erg smaakvol. Goede hoeveelheid sausjes, goede porties. Waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlot bezorgd met een lach

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd constante kwaliteit en een explosie van heerlijke verse smaken Tot snel

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor weinig geld en stipte bezorging. Ook zeer attent dat ze even belden of de vegetarische en niet-vegetarische taco’s bij elkaar verpakt mochten worden.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed heel lekker en snel na bestellen op de juiste temperatuur in huis. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat ik hier bestel Super lekker proeft dat het vers is en met liefde bereid is Prijzen ook niet te duur Bezorgers ook beide erg vrolijk en attent Kortom vaker bestellen en genieten

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets gebeurd met een bezorger waardoor er vertraging ontstond. Maar perfect opgelost. We werden netjes op tijd gebeld en de eigenaar kwam het snel persoonlijk brengen. Super service en eten was heerlijk

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Your food was super salty I couldn't eat it.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader ... Ten eerste , wat een aanrader is dit zeg , verse producten en top kwaliteit en supper krokant en knapperig ,dat is toch wel waar ik lang naar gezocht heb. En dan de bezorger zelf nog ,totaal in outfit & sombrero stond die keurig voor tijd nog aan de deur .

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Berzorging op tijd

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we wisten niet goed hoe groot de porties waren en hoeveel we moesten bestellen, de porties bleken ruim voldoende😃 de kids vonden het ook heerlijk. De manier van bezorgen gaf ons allemaal een smile op ons gezicht😄

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer helemaal top!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de kapsalon. De taco was niet helemaal hard meer en de sla ietwat bitter. Bezorging origineel, maar wel lange wachttijd

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze tweede keer dat wij bestelden, eerste keer was perfect, nu was het eten helaas lauw tot koud.... smaak is wel heel identiek. Hopelijk volgende keer beter.

Reactie van Viva La Mexico:Beste Jolande, Bedankt voor de feedback. Het eten hoort gewoon warm bij u bezorgd te worden. Excuus. We gaan beter de warmte monitoren en uiteraard lossen we het netjes met u op. Als u de volgende keer even met ons belt voordat u besteld dan maken we het in orde!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Net zoals de mensen

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love the food! The ingredients are pure and fresh and the closest I’ve come to having good quality yet simple recipes of Mexican food in NL. Delivery takes awhile but does offer an added touch of a friendly guy in a sombrero and poncho.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten!! Met de vrolijkste bezorger van NL. Vaste stekkie voor mexicaans!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is uitstekend. Bezorging duurt helaas wel heel erg lang. We hebben meer dan een uur gewacht terwijl we in dezelfde straat zitten.

Reactie van Viva La Mexico:Beste gast, We kunnen ons heel goed voorstellen dat dat te lang is, zeker als je in de zelfde straat zit. Sinds een paar dagen is de buiten temperatuur flink gedaald en daar hebben onze elektrische fietsen het moeilijk mee. Omdat we natuurlijk wel in volgorde van bestelling moeten leveren en niet als eerste het laaghangend fruit kunnen bezorgen hanteren we het first in first out systeem. We zijn in overleg met de fietsen leverancier om het accu probleem op te lossen. We beloven dat het de volgende keer sneller bezorgd is. Excuus. En wat fijn om te horen dat het eten u beviel! Met vriendelijke groet, Viva la Mexico

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke zaak met lekker eten...

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond er toch weer ingetrapt en een Hamburger besteld. Nou, dat was wederom een succes! Wat zijn die lekker en vers gemaakt! Zelfs als de kwaliteit wat minder zou zijn blijf ik hier bestellen, want de vriendelijke en vrolijke bezorging is het al dubbel en dwars waard!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kindermenu voegt niets toe. Je verwacht een kleiner portie, en iets kleurrijks of zoiets. Dit sprak mn kind niet per se meer aan dan de rest van jullie kaart Concreet: half portie voor halve prijs of een mini-hamburger. Hoef je geen specifieke andere ingrediënten in te kopen. Of gewoon geen kindermenu op de kaart, het is sowieso lekker.

Reactie van Viva La Mexico:Hi Aldo, Waar we vooral in het kindermenu mee hebben rekening gehouden zijn de smaken. Naast dat we gemerkt hebben dat kids vooral enthousiast worden van nacho's met alleen kaas en in de taco's kaas, gehakt en mais is het kindermenu niet scherp of heet. En dat is toch echt wel een voordeel voor de meeste kinderen. Qua kleur en vrolijkheid moeten we aan de bak. We denken nog na over iets wat te gek is! Heb je hier suggesties over dan horen we het heel graag: contact@vivalamexico.nl P.s. ik denk dat je een geluks ouder mag zijn dat jouw kind zo veel lekker vind van onze kaart! Carambaaah! Onwijs bedankt voor je meedenkende review ;)

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, op tijd en super grappig dat er een 'verklede Mexicaan' voor de deur stond. Aanrader!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten! Bestelling duurde wat lang (50 min, we hadden best wel trek) maar t was t wachten dubbel en dwars waard.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak ***** Temperatuur ***** Bezorging **** Beleving *****

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortilla‘s en sla waren helemaal geplet, vielen uit elkaar en smaakten niet. De quessedilla‘s waren prima. De tortillaships te lang gegaard en het geheel bestond vooral uit mais en weinig andere groente. Jammer want we hadden ons erop verheugd.

Reactie van Viva La Mexico:Beste mevrouw Bush, Toen u voor het eerst bij ons bestelde waren we ongeveer 1 maand open. Inmiddels hebben we mede dankzij uw feedback een hoop verbeterd. Van de receptuur tot de verpakkingen. We zijn erg benieuwd wat u er nu van vind en willen het er wel op wagen! ????

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kei lekker, niet te duur en alles vers.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij herkenden de smaak van Mexicoin deze lekkere gerechten. Wij hadden honger, dus iets teveel besteld, maar alles geproefd. Wij zullen zeker nog een keer bestellen!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en je proeft dat het vers is. Bezorging was top!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerder dan de andere mexicaanse restaurant die ik heb geprobeerd! Ben benieuwd naar de rest van het menu. Heel leuk hoe de bezorger met mexicaanse hoed en al het komt bezorgen!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de taco’s erg lekker. Ik vond de blauwe taco verrassend goed. Ik was de enige die vond dat er iets teveel kaas was gebruikt. De overige drie familieleden deelden die mening absoluut niet. Een positieve ervaring dus. Dat de bezorging in de stromende regen vrolijk gekleed en vrolijk gehumeurd aan de deur stond met ons eten was erg leuk. Nog een punt van aandacht zou zijn het gebruik van plastic voor de sausjes. Misschien dat daar duurzamere oplossingen mogelijk zijn. Dank!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, knapperig, snel, vriendelijk. Prima

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Vers en snel!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker Mexicaans eten voor een uitstekende prijs, met een geniale twist bezorgd door super vriendelijke bezorger in stijl! Absolute aanrader!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verademing! Alles vers, zeer goed op smaak en uiterst vriendelijk en snel bezorgd! Wij zijn fan!