Beoordelingen van Viva La Mexico Den Haag

Recente recensies van Viva La Mexico Den Haag

5 sterren na 185 reviews

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Jammer dat de aardappeltjes iets later waren, maar heel netjes opgelost zo door ze gewoon apart wat later te bezorgen :) tot de volgende keer!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging. Gewoon TOP

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vooral de gepofte aardappel! :)

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en mooi op tijd!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd, bezorgd door een vriendelijke dame.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wederom heerlijk gegeten, het eten wordt leuk verpakt en warm afgeleverd en het lijkt of de gevulde aardappel steeds lekkerder wordt! Het kokosijsje maakte het helemaal af, een echte aanrader.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding, plezierige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weet genieten. Dank voor de snelle bezorging

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige eten. geweldige service. gewoon geweldig

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets over zessen besteld, het zou 18.50 worden bezorgd. Kreeg later al een mail dat het 19.20 uur zou worden bezorgd. Jammer maar goed fijn dat we dat in ieder geval van te voren wisten. Om 19.18 werden we gebeld dat de bezorger net onderweg was en excuses. Helaas maar niks aan te doen, prettig dat we weer op de hoogte werden gebracht maar hadden wel al behoorlijk trek gekregen. Pas rond 19.50 kregen we ons eten, na alles uitgepakt kwamen we erachter dat de bestelling helemaal niet klopte. Zo hadden mijn 2 gasten een menu besteld waar je wraps zelf moest vullen alleen die ontbraken in de bestelling dus zij konden nog niet eten. En hadden mijn vriendin en ik maar 1 quesadilla gekregen terwijl we er 2 hadden besteld. We hadden gelijk gebeld en uiteindelijk begon het kwartje te vallen dat de bestelling inderdaad niet klopte. Het zou snel worden na geleverd met de auto. Je hebt na een tijdje het idee dat het elk moment zou kunnen komen maar op een gegeven moment was het al kwart voor 9. Ik

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur en bezorgster belde ook bij al mijn buren aan. Dus die waren niet zo blij. Verder was de fajita lekker maar de nachos errug vies. Slap, ranzig, amper kaas (1,50€ voor beetje kaas). Maar vooral dus geen knapperig iets, de nachos waren meer deeg geworden. Bah

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste x en we hebben heerlijk gegeten. Aanrader!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast dat het eten gewoon echt top is. Is de service ook gewoon top. Ze hadden geen cheddar cheese maar kreeg daarvoor 2 gratis quesadillas erbij. Super aardige bezorger. Persoonlijk vind ik 45 minuten wel vrij lang.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorggebied is kleiner dan voorheen waardoor wij er nu net buiten vallen. Na telefonisch contact waren ze zo lief om onze postcode tijdelijk weer open te zetten zodat we toch konden bestellen. Toffe service en lekker gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker en vers, bij drukte wordt je netjes gebekd, ook als er iets op is en wordt er een alternatief geboden of geld terug. Ik bestel hier dan ook altijd met veel plezier.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten en vriendelijke bezorging

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker, maar verschilt wel in kwaliteit per keer. Gister helaas minder lekker gegeten dan normaal, maar het blijft zeker het geld waard! Bezorging is altijd super vriendelijk. Eten wordt wel bijna altijd later bezorgd, maar als je daar rekening mee houdt, is het niks om je druk over te maken: gewoon optijd bestellen :)

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer besteld en het was wederom heerlijk!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu 3 keer hier besteld en zijn altijd erg tevreden. Ik vind de quasidilas en de jacked potato het lekkerst. Bezorging is altijd vlot en zeer vriendelijk.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, op tijd bezorgd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker Mexicaans gegeten. Goede service en keurig op tijd geleverd door enthousiaste en vriendelijke bezorger. Helemaal top dus!!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heerlijk eten. Bonuspunten voor de poncho en het rietje ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en werd snel bezorgd!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super lekker en de service meer dan geweldig. We gaan zeker vaker bestellen

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Dank je wel voor de snelle en vriendelijke bezorging en de oh zo smakelijke gerechten. Wij zijn weer blij en voldaan.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg te eten, nog warm bij aankomst, snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. En ook aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgt! Ben erg tevreden

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het nieuwe gerecht uitgeprobeerd. Hoewel deze lekker is gaan we hem niet vaker bestellen. De andere gerechten zijn lekkerder. Dit komt in onze ogen omdat het gerecht wat "saai/eentonig" is. Als we dan toch een berichtje achterlaten de menu's 4, 5 en 6 kunnen interessant zijn alleen zijn wij helemaal niet geïnteresseerd in frisdrank dus daarom nemen wij dat nooit (tenzij je echt iets mexicaans hebt, maar misschien dan nogsteeds niet. Je hebt toch iets met paarse mais als drankje uit Mexico?). Als laatste, jullie bellen en de bezorging (dit keer rekening houden met een pasgeboren kindje) het is echt super. Goed bezig!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer ouderwets genoten van het eten. De bezorging was snel en goed. Het eten was weer goed. Een echte aanrader!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en informatie over bezorgtijd werd netjes gemeld en was accuraat

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappel zat er niet bij, werd wel bij de deur aangeven. Alle gerechten waren niet meer warm. Vaak iets besteld bij dit bedrijf, maar dit keer was het echt zeer teleurstellend. Ga hier denk ik nooit meer iets bestellen. Meer dan 1,5 uur moeten wachten op bestelling.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud, op zijn best lauw. Eten bleek helaas ook niet bestand tegen magnetron.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier weten ze wat goede smaak is! Welk gerecht je ook kiest. De bezorging is altijd hartelijk.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk en de bezorging was op tijd die was gevraagd, heel fijn!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten en op tijd bezorgd! Ook een super goede service en een onwijs aardige eigenaar. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag ik mijn complimenten geven aan degene die de telefoon opneemt ! Wat een vrolijkheid / vriendelijkheid. Ruime porties / lekker en vers top man we bestellen hier vaker !

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers Mexicaans eten! Bezorging snel en met een glimlach, aanrader voor iedereen!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wat aan de koude kant. Wij hadden de Mexicaanse kapsalon en merken hier dat er steeds meer nacho chips in zit en steeds minder vulling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quesadilla's beetje flauw, geen kaas erin, burger koud, vulling voor de fajita's pollo wel warm maar erg zout. En besteld om 19.10 en eten om 20.25 bezorgd vind ik bizar lange bezorgtijd. Heerlijke toppings, al zag de guacamole beige ipv groen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Happy New Year! Eten was heerlijk en aflevering prima!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, maar wel te weinig voor de prijs. We zijn geen super grote eters, maar 2 stuks pp vult de maag niet genoeg.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden! Vandaag zelfs vóór de ingeschatte bezorgtijd al bezorgd, geweldig! Heerlijk gegeten weer.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site stond geen indicatie van de wachttijd. In de mail stond wel een indicatie (ruim een uur na bestelmoment). De bestelling kwam 35 minuten na indicatie! We hebben dus 1 uur en 40 minuten moeten wachten! Daarnaast was het eten koud en moesten wel alles opwarmen. Kwaliteit van eten vonden we goed. Twee personen fajitas, miste wel een bakje quacemole en zure room, hier kregen we er maar 1 van.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, bestelling was iets te laat, maar er werd netjes gebeld om dat even te melden.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd beleefde bezorgers en op tijd, eten is zoals altijd super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, smaakt echt anders dan dat je het zelf maakt. leuk dat de bezorger een Mexicaanse sjaal draagt. Het tasje werd keurig coronaproof overhandigd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, vanmiddag rond 1 uur grote bestelling gedaan voot 18.30 u. Om ca. 18.50 u gebeld waar de bestelling bleef. Toen zou t binnen 5 min gebracht worden. Echter dat diurde nog eens ca 15 min. Toen kwam de bestelling, alleen de bestelde zaken zaten niet in de goede tassen. Alsof er 2 bestellingen door elkaar gehaald waren. De jongen die kwam afleveren was totaal in de stress dat de bestelling niet klopte. Ook hing er een ander adres aan de tas. Ondertussen was alles al aardig afgekoeld.. Kortom jammer van deze bestelling . En dan had ik ook nog fooi gegeven.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten erg zout. Heel veel bakjes (plastic) denk dat dit slimmer kan en hiermee minder afval. En om heel eerlijk te zijn had ik meer authentiek verwacht nadat ik de website en het youtube filmpje had gezien. De website bevat fouten en nadat ik viva la mexico op thuisbezorgd had gevonden ben ik express via de webshop gaan bestellen omdat ik weet dat het restaurant een behoorlijk percentage moet afdragen aan dit platform. Ik was enigszins verbaasd dat ik voor de ideal betaling van €64 alsnog €0,25 transactiekosten moest betalen. Wij hebben prima gegeten maar we waren niet onder de indruk.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en correct! Er wordt echt aandacht besteed aan het maken van goed eten. Bedankt!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima prijs-kwaliteit verhouding. Super dat er zoveel vegetarische opties zijn!

Reactie van Viva La Mexico:Wat leuk om te horen Sigrid! Binnenkort gaan we ook nog een hele leuke vegetarische optie toevoegen. Twee zelfs. Dat blijft nog even geheim maar hou de site in de gaten ;)

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe je bestellen een feestje maakt :) Geweldige telefonisch contact en aan de deur is het ook altijd gezellig. En uiteraard ook heerlijk eten!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede hulp aan de telefoon en heerlijk eten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Alleen zou ik de Pepita pollo fajita in een rond bakje met deksel willen hebben. Nu zat het in een open bakje en was de meeste olie eruit gelekt

Reactie van Viva La Mexico:Hola Jeannette, wat super fijn om te horen dat je weer zo genoten hebt. We proberen op de gram nauwkeurig ons aan de recepturen te houden zodat de smaak elke keer het zelfde is. Helaas heeft onze ronde-bakjes-leverancier door Corona het zo druk (en diens fabriek) dat we al langer dan dat we zelf wilde aan het wachten zijn. We hopen ze de volgende keer weer wel te hebben en allee droog en warm over te brengen ;) Adios!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! En snelle levering !

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar wel wat lauw geworden. Heeft misschien te maken met de afstand tot adres aflevering.

Reactie van Viva La Mexico:Hola señor van der Meer. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou u even contact met ons willen opnemen: contact@vivalamexico.nl Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De quesadilla's waren weer overheerlijk. Bezorging was ook stipt op tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers. Super lekker Mexicaans eten. Dit keer zelfs precies om 17:20 bezorgd wat wij hadden aangegeven. We hebben hiervoor ook ervaren dat als ze wel IETSJE later zijn, ze dit keurig doorgeven. Dus een super service. Ook altijd geweldig vriendelijke en gezellige bezorgers! Wij bestellen hier al een jaar en blijven dit zeker doen!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Absoluut voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top toppppp

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietwat te pittig voor de kinderen, maar verder heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip gerecht is lekker beetje pittig. Veel verschillende sausjes. Een keuze uit de sausjes was ook goed genoeg geweest. De Mexicaanse mavo limonade is lekker fris

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alles! Vooral de pulled kip! Bezorging perfect op de aangegeven tijd Verbeterpunten: 1. Het is wel duur voor wat het is. Wij betaalden ruim 75 euro voor gezin met 3 kinderen en er was amper iets over... 2. Al dat plastic. Alle sauzen en extra's in plastic. En dan 3 of 4 keer een apart potje met dezelfde inhoud. Is voor mij een reden om niet meer te bestellen. Helaas.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pepita Solo Pollo Fajita voor 1 persoon, Quesadilla Pulled Pollo, Quesadilla Classic en Quesadilla Vegetariano besteld en helemaal op! We vinden de gemarineerde kippendij stukjes wel wat te zoutig, maar daarnaast is het erg lekker!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had er iets meer van verwacht! Quesadilla pollo was erg lekker maar quasadilla met gehakt miste wat smaak. Gelukkig waren er wat sausjes toegevoegd, echter was bij, neem ik aan, de bezorging de chili saus open gegaan. Kan helaas gebeuren, de bezorging was wel heel snel dus dat is zeker een pluspunt. Bij de Mexicaanse kapsalon waren de toppings alleen aan de bovenkant en plakten aan het aluminium folie. Ik zou ze meer in laagjes toevoegen door de nacho chips heen. Dan is het geheel wat smaakvoller. Ik vond het nu niet zo bijzonder. Ik ben wel erg benieuwd naar de burritos, die heb ik nog niet geprobeerd. Ik vond het ten op zichte van Taco Mundo niet veel beter. Dat had ik stiekem wel verwacht voor de prijs. Al met al dus niet slecht, maar ik had er meer van verwacht. Hopelijk nemen jullie het mee als feedback, en niet als kritiek!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Als enige minpuntje: de tortilla's konden iets beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat een lekker eten echt. dit is zeker een aanrader. top de kaas was goed gesmolten en de bestelling was goed top.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt, goed warm en heerlijke smaken. Perfect op tijd. Gaan we vaker bestellen.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk! Snelle, attente en goede bezorging.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was dit eten een enorme teleurstelling ! Heel vet en zeer vreemde smaak combinaties. Kan niet begrijpen dat de website van vivalamexico alleen goede beoordelingen heeft. Helaas een enorme afrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

buiten het standaard postcodegebied: bravo voor de flexibiliteit... en voor de outfit

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Mexicaans eten met verse ingrediënten. De huisgemaakte sausjes en guacamole zijn erg lekker! Vriendelijke bezorger in vrolijke poncho. Eten had een fractie warmer kunnen zijn.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! En correcte bezorging, echte aanrader!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De wraps van de quesadillas zijn super vers. Ik had de pulled pollo vulling en de gehaktvulling. Beide goddelijk! Verder twijfelde ik om de Mexicaanse schotel te nemen, want uit ervaring zijn de nachos helemaal slap tegen de tijd dat ze worden bezorgd. Maar deze niet! Nog lekker knapperig en goed gevuld met de topping. Ook een snelle bezorging, dat scheelt zeker. Ik ben benieuwd naar de andere gerechten. Jumm, tot de volgende keer :)

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was weer heerlijk! Toch wel een tip; alleen aluminium over bakje met nachos zorgt dat alle kaas aan het aluminium folie blijft plakken. Misschien dat er een kartonnetje tussen kan? We komen zeker terug!

Reactie van Viva La Mexico:Beste gast, fijn dat u zo genoten heeft! Hartelijk bedankt voor de tip. Daar kunnen we wel wat mee. We gaan er over nadenken of we tot een passende oplossing komen om het gekleef van de kaas aan het folie in te dammen! Tot de volgende, Adios!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en snel (en goed warm) bezorgd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit eten. Het was lekker en veel. Het had van mij iets kruidiger gemogen, iets meer pit, maar desondanks heb ik er zeker van genoten. Hele vriendelijke bezorging

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede service. Tweede keer besteld en werd keurig gebeld dat het iets later werd. Alles was er dan ook en warm.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. De Tortilla's goed gekruid, heerlijk veel kaas en goed gevuld. De gepofte aardappel is een echte aanrader!!!!! Vergeet elk Mexicaans afhaal restaurant want Viva la Mexico is de enige lekkere!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en fijn dat jullie zo dicht bij zitten :-) Tip: iets grotere portie voor sauzen en extra

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer lekker gegeten. Het eten is goed en de service ook. Levering komt op afgesproken tijd en ze zijn altijd super vriendelijk! Echt een aanrader!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, bezorging is super vriendelijk. Bezorging duurt extreem lang ookal wonen we erg dichtbij. Bestel dus niet als je haast hebt...

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en een half uur vroeger bezo rgd dan aangegeven... TOP

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de pollo fajaitas. In tijden niet zo lekker gegeten. Echt smullen! En precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Erg leuk dat jullie een alsnog gevonden biertje later op de avond langs kwamen brengen, naast de vervangende die ik al had gehad.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn we heel enthousiast over de kwaliteit, maar lijkt erop dat deze bestelling nu wat “afgeraffeld” werd. Waarschijnlijk door de drukte? Bezorgtijd van een uur vind ik echt te lang en was nu ook nog eens 45 min later dan aangegeven.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kippedijen waren super lekker en de aardappel ook, damn wat een grote aardappel... 😊

Reactie van Viva La Mexico:Hahaha! Hier kunnen we erg om lachen. We hebben ooit een medewerker gehad die het voor elkaar kreeg om er 3 te eten op een avond. Fietsen ging er na niet zo makkelijk meer! Hihi

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling supersnel binnen (we wonen ook om de hoek). Quesadilla's erg lekker, hamburger was lekker, maar ik was niet erg onder de indruk van het vlees zelf.

Reactie van Viva La Mexico:Hola Armand, Dank voor je review! Fijn dat de Quesadillas lekker waren en prettig dat we er op tijd waren. (Dat lukt helaas niet altijd ondanks dat iemand dichtbij woont, al zijn we hard op zoek naar meer bezorgers. ) Jammer dat je niet onder de indruk was van het vlees. We proberen voor de €7 goede kwaliteit te leveren met verse burgers en echt een kwalitatief (biologisch broodje) Wat zou er beter kunnen aan de burger. Waar zou je wel blij van worden? Met Mexicaanse groet, Viva la Mexico

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, vers en smaakvol eten. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en bezorging met een glimlach

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend Kwalitatief heerlijk eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Persoonlijke bezorging, eten lekker zoals altijd, constante kwaliteit!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello! Sadly yesterday you forgot to put 2 warm tortillas and jalapeños together with my Pepita Solo Pollo Fajita. But all the rest was great. Tasty as always!

Reactie van Viva La Mexico:Hola señor Ivan! Thank you for the compliment of the taste. We are so sorry that we forget something for you. Please notice it on your next order and we will putt some extra to your next one. Tnks for your review. See you soon amigo! Greets from Viva la Mexico

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, daar wordt je blij van! Lekker gegeten, zeker de gevulde aardappel. Voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt serieus goed gegeten. Super service en kwaliteit.. Snel klaar.. Gewoon heerlijk vers. Zeker een aanrader

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon het beste thuisbezorg restaurant van Cromvliet, dat is maar weer eens gebleken! Bedankt jongens!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was top en heerlijk goede kwaliteit alles netjes verpakt Zeker een aanrader voor herhaling vatbaar

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de kip besteld, super lekker, het kokos ijs ook... En als altijd een gezellige bezorger die zich goed aan het corona bezorg protocol hield!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, het eten proeft altijd vers. Daarom bestel ik bij hun. Bezorging is altijd vriendelijk, de medewerkers geven je een attent gevoel.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, super vriendelijke service. Onze maaltijd was snel klaar en werd bezorgd door een zeer vrolijke bezorger. Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. De service vriendelijk en de sombrero maalt het helemaal.af.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard weer super lekker gegeten!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, ruime portie, vlotte vriendelijke bezorging! Ik ga zeker nog eens bestellen.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste bestelling ging niet helemaal goed, omdat niet alle toppings en tortilla's bij het gerecht waren bijgeleverd. Toen ik dat per mail kenbaar maakte, nam eigenaar Ramses direct contact op, en bood ons naast excuses nog een keer een gratis maaltijd aan. Die hebben we inmiddels ontvangen, mét een paar Coronabiertjes erbij als goedmakertje. Klasse hoor! En dan heb ik nog niet eens gezegd dat het eten heerlijk was. Jullie hebben er een klant bij!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik en mijn vriendin hebben beiden een menu genomen. Dat was heerlijk, onze complimenten daarvoor! Een punt van kritiek is het feit dat je bij sommige menu's alleen kan kiezen voor Coca-Cola. Wij zouden graag bij alle menu's het hele drankassortiment als keuze hebben. Verder niets dan lof!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd in stijl! Wij en de kinderen vonden het eten heerlijk! Wij zullen zeker vaker bestellen.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en gebracht door een enthousiaste bezorger

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk en vers eten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, zeer vriendelijke bezorger. Eten erg smaakvol. Goede hoeveelheid sausjes, goede porties. Waar voor je geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vlot bezorgd met een lach

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd constante kwaliteit en een explosie van heerlijke verse smaken Tot snel

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten voor weinig geld en stipte bezorging. Ook zeer attent dat ze even belden of de vegetarische en niet-vegetarische taco’s bij elkaar verpakt mochten worden.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed heel lekker en snel na bestellen op de juiste temperatuur in huis. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat ik hier bestel Super lekker proeft dat het vers is en met liefde bereid is Prijzen ook niet te duur Bezorgers ook beide erg vrolijk en attent Kortom vaker bestellen en genieten

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets gebeurd met een bezorger waardoor er vertraging ontstond. Maar perfect opgelost. We werden netjes op tijd gebeld en de eigenaar kwam het snel persoonlijk brengen. Super service en eten was heerlijk

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Your food was super salty I couldn't eat it.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader ... Ten eerste , wat een aanrader is dit zeg , verse producten en top kwaliteit en supper krokant en knapperig ,dat is toch wel waar ik lang naar gezocht heb. En dan de bezorger zelf nog ,totaal in outfit & sombrero stond die keurig voor tijd nog aan de deur .

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Berzorging op tijd

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we wisten niet goed hoe groot de porties waren en hoeveel we moesten bestellen, de porties bleken ruim voldoende😃 de kids vonden het ook heerlijk. De manier van bezorgen gaf ons allemaal een smile op ons gezicht😄

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer helemaal top!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de kapsalon. De taco was niet helemaal hard meer en de sla ietwat bitter. Bezorging origineel, maar wel lange wachttijd

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze tweede keer dat wij bestelden, eerste keer was perfect, nu was het eten helaas lauw tot koud.... smaak is wel heel identiek. Hopelijk volgende keer beter.

Reactie van Viva La Mexico:Beste Jolande, Bedankt voor de feedback. Het eten hoort gewoon warm bij u bezorgd te worden. Excuus. We gaan beter de warmte monitoren en uiteraard lossen we het netjes met u op. Als u de volgende keer even met ons belt voordat u besteld dan maken we het in orde!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Net zoals de mensen

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love the food! The ingredients are pure and fresh and the closest I’ve come to having good quality yet simple recipes of Mexican food in NL. Delivery takes awhile but does offer an added touch of a friendly guy in a sombrero and poncho.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten!! Met de vrolijkste bezorger van NL. Vaste stekkie voor mexicaans!

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is uitstekend. Bezorging duurt helaas wel heel erg lang. We hebben meer dan een uur gewacht terwijl we in dezelfde straat zitten.

Reactie van Viva La Mexico:Beste gast, We kunnen ons heel goed voorstellen dat dat te lang is, zeker als je in de zelfde straat zit. Sinds een paar dagen is de buiten temperatuur flink gedaald en daar hebben onze elektrische fietsen het moeilijk mee. Omdat we natuurlijk wel in volgorde van bestelling moeten leveren en niet als eerste het laaghangend fruit kunnen bezorgen hanteren we het first in first out systeem. We zijn in overleg met de fietsen leverancier om het accu probleem op te lossen. We beloven dat het de volgende keer sneller bezorgd is. Excuus. En wat fijn om te horen dat het eten u beviel! Met vriendelijke groet, Viva la Mexico

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke zaak met lekker eten...

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond er toch weer ingetrapt en een Hamburger besteld. Nou, dat was wederom een succes! Wat zijn die lekker en vers gemaakt! Zelfs als de kwaliteit wat minder zou zijn blijf ik hier bestellen, want de vriendelijke en vrolijke bezorging is het al dubbel en dwars waard!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kindermenu voegt niets toe. Je verwacht een kleiner portie, en iets kleurrijks of zoiets. Dit sprak mn kind niet per se meer aan dan de rest van jullie kaart Concreet: half portie voor halve prijs of een mini-hamburger. Hoef je geen specifieke andere ingrediënten in te kopen. Of gewoon geen kindermenu op de kaart, het is sowieso lekker.

Reactie van Viva La Mexico:Hi Aldo, Waar we vooral in het kindermenu mee hebben rekening gehouden zijn de smaken. Naast dat we gemerkt hebben dat kids vooral enthousiast worden van nacho's met alleen kaas en in de taco's kaas, gehakt en mais is het kindermenu niet scherp of heet. En dat is toch echt wel een voordeel voor de meeste kinderen. Qua kleur en vrolijkheid moeten we aan de bak. We denken nog na over iets wat te gek is! Heb je hier suggesties over dan horen we het heel graag: contact@vivalamexico.nl P.s. ik denk dat je een geluks ouder mag zijn dat jouw kind zo veel lekker vind van onze kaart! Carambaaah! Onwijs bedankt voor je meedenkende review ;)

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, op tijd en super grappig dat er een 'verklede Mexicaan' voor de deur stond. Aanrader!

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten! Bestelling duurde wat lang (50 min, we hadden best wel trek) maar t was t wachten dubbel en dwars waard.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak ***** Temperatuur ***** Bezorging **** Beleving *****

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tortilla‘s en sla waren helemaal geplet, vielen uit elkaar en smaakten niet. De quessedilla‘s waren prima. De tortillaships te lang gegaard en het geheel bestond vooral uit mais en weinig andere groente. Jammer want we hadden ons erop verheugd.

Reactie van Viva La Mexico:Beste mevrouw Bush, Toen u voor het eerst bij ons bestelde waren we ongeveer 1 maand open. Inmiddels hebben we mede dankzij uw feedback een hoop verbeterd. Van de receptuur tot de verpakkingen. We zijn erg benieuwd wat u er nu van vind en willen het er wel op wagen! ????

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kei lekker, niet te duur en alles vers.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij herkenden de smaak van Mexicoin deze lekkere gerechten. Wij hadden honger, dus iets teveel besteld, maar alles geproefd. Wij zullen zeker nog een keer bestellen!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en je proeft dat het vers is. Bezorging was top!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerder dan de andere mexicaanse restaurant die ik heb geprobeerd! Ben benieuwd naar de rest van het menu. Heel leuk hoe de bezorger met mexicaanse hoed en al het komt bezorgen!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de taco’s erg lekker. Ik vond de blauwe taco verrassend goed. Ik was de enige die vond dat er iets teveel kaas was gebruikt. De overige drie familieleden deelden die mening absoluut niet. Een positieve ervaring dus. Dat de bezorging in de stromende regen vrolijk gekleed en vrolijk gehumeurd aan de deur stond met ons eten was erg leuk. Nog een punt van aandacht zou zijn het gebruik van plastic voor de sausjes. Misschien dat daar duurzamere oplossingen mogelijk zijn. Dank!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, knapperig, snel, vriendelijk. Prima

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Vers en snel!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker Mexicaans eten voor een uitstekende prijs, met een geniale twist bezorgd door super vriendelijke bezorger in stijl! Absolute aanrader!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verademing! Alles vers, zeer goed op smaak en uiterst vriendelijk en snel bezorgd! Wij zijn fan!